Jump to content
Tuts 4 You
Sign in to follow this  
mrexodia

The reputation bug continues...

Rate this topic

Recommended Posts

mrexodia

Hello again,

I think it's just because I like reputation stuff that I find bugs, but here is another bug with the counter.

http://bayimg.com/HAaDFAaeI

This is an image of Ghandi's blog post, the counter shows 0 though quite some users clicked the rep+ button.

Thanks for looking at this!

Mr. eXoDia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ali.Dbg

hi Mr

this is repetition bug

not new bug

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teddy Rogers

I don't have time to check it out properly at the moment but I have filed a bug report over on Invisions bug tracker. I will keep you informed on progress...


/>http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-blog/post-rep-count-shows-0-r38437

Ted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrexodia

Thanks a lot Teddy, your help is highly appreciated!

Best regards

EDIT: Looks like they will fix it in 2.6.0

Edited by Mr. eXoDia (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teddy Rogers

Mr. eXoDia, the Blog has been updated to version 2.6.0 and this reputation bug has now been resolved. Please let me know if there are any problems...

Ted.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...