Jump to content
Tuts 4 You
Sign in to follow this  
kittmaster

Random Database Errors

Rate this topic

Recommended Posts

Teddy Rogers

Seems to be a temporary error, everything seems to be working here... :dunno:

Ted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sonny27

No errors for 3 days now for me, too :)

greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teddy Rogers

I am hoping everything should be fixed now, at least with regard to database errors via the forum. Please let me know if problems are still arising...

Ted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Angel-55

thanx' Ted.

now it's better the Problem is gone and i can login Freely

Thanks for checking this and solving the problem mate ;)

real nice work !!!

Edited by Angel-55 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
syk071c

Erm just a small problem for me.. everytime i post i am returned to the front page again not the thread i just posted in... apart from that it's all good

Edited by syk071c (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
F0X

I don't know if this has anything to do with the database, but sometimes

when I load the forum. It doesnt execute the index.php scripts but thinks

I wanna download it and says it's a file for download, I need to reload the

page for like 5 times then it works again :S

Share this post


Link to post
Share on other sites
cond0lence

Extreme slooooooow..

Every page takes seconds or almost a minute to load.

Trying to interrup the loading process with 'stop' doesn't helps,

because the page is sometimes not fully loaded so I have to wait or reload.

There were only 2 blank pages, no more errors just this new speed-problem.

EDIT:

http://img257.imageshack.us/img257/5315/clipboard22ap.jpg

just happened.

Edited by cond0lence (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
zer0buRn

I haven't received any errors since the board was updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mia

New error i got

Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.More information about this error may be found at http://support.netfirms.com/idx.php/0/002

mia

Share this post


Link to post
Share on other sites
kittmaster

Teddy

This error occurred at 10:30 EST

ScreenShot008.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
kittmaster

When to test my post

"Click here to enlarge" and it keeps on giving the same error....... :(

Not sure what is going on. Using opera 9.10, not that it should matter.

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loki

Are you sure its not just opening the picture and you're mistaking it for the error? It opens fine here.

EDIT: suggest you also use the pinned topic dude, think Ted wants them in one place.

Edited by Loki (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
yamraaj

Got 5 continous 500 Internal Server Error and then this

IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here

Share this post


Link to post
Share on other sites
kittmaster

@loki

I'm sure that I wasn't seeing the image again........it cleared itself after a few attempts......at first I thought it was the image but it wasn't......

If Teddy wants it pinned I'll let him pin it. He wanted it to be in the public view for all to report when the problem occurs.......unless I misunderstood him. I'll let him make the correction if it is needed.

Thanks for the feedback though...... :)

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
dA CLOwN

Ted, how often do you optimize the database tables?

Edited by dA CLOwN (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teddy Rogers

Its nothing to do with table optimization, the tables themselves are all up to date. This is purely a server issue, for some unknown reason during a simple update query the server quits... :dunno:

Ted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loki

Ok... really are coming thick and fast now (Internal Server Errors).

We do have 6 guests and 11 members on right now though so maybe it is just getting too busy for the connection?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loki

Yesterday wasn't too bad for me... but just got three internal server errors in a row.

08.26 GMT.

EDIT: and a few trying to post this reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loki

Ok... 23 in a row. 8:30. Something is going on... we only have 6 members and 3 guests online.

I'm coming back later as is almost unusable right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kittmaster

same here logging in to see the automated response from email to this thread.......2 errors and a page not found

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teddy Rogers

The board driver errors have been fixed since we changed to a new database server and I'm looking in to upgrading the hosting package to stop the server error limits being reached. Since the sites been very busy its been hitting the limits regularly especially during the busy periods...

Ted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...